Войти Регистрация
Корзина 0 позиций
на сумму 0 грн.
Зневоднення у люту прохолоду.
Щось цікаве

Зневоднення у люту прохолоду.

Зневоднення у люту прохолоду.

Зневоднення у люту прохолоду.


Вживання великої кількості чистої води в літню спеку здається цілком зрозумілим і природнім. А ось рекомендація фахівців щодо рясного вживання води у холодну пору викликає чимало питань.
Навіщо пити багато води, якщо у зимовий час спрага виникає досить рідко?
Справа в тому, що взимку ризик зневоднення організму не менш високий, ніж улітку. Цьому сприяють декілька факторів.

Взимку ми забуваємо про звичайну воду, віддаючи перевагу гарячим напоям, у які нерідко додаємо молоко, цукор та інші калорійні інгредієнти. Проте задопомогою чаю, кави та гарячого шоколаду відновити водний баланс в організмі практично неможливо, оскільки клітини потребують саме Чистої питної води з нормалізованим складом природних солей та мінералів. (Предлагаю сюда вставить ссылку на товары или группу товаров компании) Більше того, на думку лікарів, щоденна порція води у холодні сезони має бути збільшена до наступних показників: для жінок – до 2,2 літрів, для чоловіків – до 2,8 літрів.

У холодні місяці організм втрачає вологу не менше, ніж улітку. Це пов'язано з носінням теплого одягу, що перешкоджає повноцінному диханню шкіри. А також пов’язано з пересушеним повітрям у приміщеннях із центральним опаленням і електричними обігрівачами.
Загалом, існує щонайменше 5 причин, чому взимку потрібно активно вживати чисту воду.

Турбота про стан шкіри.
Взимку шкіра особливо сильно страждає від зневоднення, як згадувалось вище, шуби та куртки перешкоджають надходженню в пори вологи з повітря. Крім того, якщо в офісі на роботі або вдома у вас немає зволожувача, то вам обов'язково потрібно пити багато Чистої води. В опалювальний сезон почуття стягнутості, сверблячки, лущення та інших проявів дискомфорту шкірних покривів здебільшого є наслідком зневоднення організму, ніж звичного обмороження . Перепади температур при виході з теплих будівель у мороз теж негативно позначаються на стані шкіри. Вона набуває землистий відтінок не лише через брак ультрафіолетових променів, але й через зневоднення.

Вживання води у необхідних кількостях – запорука гарного настрою, тривалої активності, здорового самопочуття та запобігання захворювання!



Регулювання травлення.
Коли холодно завжди хочеться чогось жирного та насиченого калоріями. Вживання великої кількості води допоможе прискорити метаболізм та переробити «шкідливу» їжу.

Забезпечення тіла енергією.
Хронічна втома – перший сигнал про ваше зневоднення. Замість того, щоб літрами пити каву або енергетичні напої, щоб підбадьоритися, переходьте на Чисту воду! Ви обов'язково відчуєте приплив сил та помітите підвищення працездатності.

Детоксикація.
Однією з функцій води є виведення токсинів із організму. За її допомогою клітини глибоко очищаються від продуктів власної життєдіяльності. Якщо рідини замало, то й детоксикація проходить неефективно, внаслідок чого погіршується ваше самопочуття. У зимовий період, коли всі фізіологічні процеси уповільнюються через недостатню рухливість людини, потрібно приділяти особливу увагу поповненню водних запасів, без яких неможлива нормальна робота органів та систем.

Запобігання переїданню.
Апетит і кількість їжі помітно зростають у зимовий час. Цьому сприяють улюблені свята та родинний стіл. Однак часто ми помилково сприймаємо почуття спраги за почуття голоду. Тому перш ніж з'їсти чергову цукерку або булочку, випийте склянку Чистої води, можливо, вам не вистачає саме рідини, а не калорійної смакоти.
Отож, можна зробити наступний висновок: для підтримання організму у здоровому, активному вигляді, необхідно споживати воду щодня не залежно від погоди за вікном. Також необхідно подбати про якість води. У нас ви можете замовити якісну питну воду, добуту зі свердловини. Переходьте у розділ асортименту та вибирайте ту воду, що підходить саме тобі.
https://chista-voda.com.ua/catalog/butilovana-voda/



Повернутися до списку