Войти Регистрация
Корзина 0 позиций
на сумму 0 грн.
Особливий вид води. Як вона впливає на молодість, красу та оздоровлення?
Щось цікаве

Особливий вид води. Як вона впливає на молодість, красу та оздоровлення?

Особливий вид води. Як вона впливає на молодість, красу та оздоровлення?

Особливий вид води. Як вона впливає на молодість, красу та оздоровлення?

Людина складається з води. Діти на 86%, люди похилого віку – 50%. Це загальновідомий факт для більшості людей, тому очевидно, що важливо слідкувати за якістю води в раціоні та дотримуватись водного режиму. Доросла людина втрачає в середньому від 1,5 до 2 літрів води в день за рахунок дихання, травлення і потовиділення, навіть коли не рухається. І втрату цих 1,5-2 літрів води необхідно заповнювати. Спортсмени і жителі регіонів з жарким кліматом повинні споживати ще більше води, щоб уникнути зневоднення.

Достатня кількість якісної води в раціоні допомагає організму виконувати основні функції. Загалом схема виглядає так: вітаміни, вуглеводи і білки належним чином розчиняються, реакції ферментації проходять легше, поживні речовини проникають в клітини, а токсини виводяться з організму. Коли ми п’ємо якісну воду, ми зміцнюємо імунну систему, покращуємо стан шкіри і самопочуття в цілому. Навіть здатність нашого тіла регулювати температуру, нарощувати м'язи і спалювати жир пов'язана зі споживанням води.

Саме тому важливо розуміти, яку воду краще споживати та як вона впливає на організм. В зв’язку з цим варто звертати увагу не тільки на якість води, але й на лужність – підвищений рівень рН. Така вода називається слаболужною та має рівень кислотності вище 7.1 рН, що складає значну перевагу для здоров’я.

В першу чергу, це підтримка кислотно-лужного балансу організму, що дозволяє йому зберігати пропорції міжклітинної та внутрішньоклітинної води. Кисле середовище необхідне для хімічних процесів, наприклад, травлення. Але в іншому рівень рН організму має бути слаболужним. Інакше відбувається закислення організму – в органах і м'язах накопичуються кислотні відходи, гинуть клітини, капілярні судини отримують недостатньо крові. Наслідком є гіпертонія, захворювання нирок, цукровий діабет, онкологічні та багато інших захворювань.

Може виникнути питання, що і звичайна очищена вода має справлятися з цими завданнями, чому ж важливо додавати до раціону і слаболужну воду? Справа в тому, що повсякденний раціон людини насичений різними продуктами харчування, тому наш організм постійно знаходиться в стані окислення. Щоб допомогти йому, необхідно додаткове вживання лужних продуктів. Тому основним рішенням зняття закислення організму є лужна вода.

Підвищений рівень рН стимулює обмінні процеси в організмі, і навіть сприяє зниженню рівня холостерину (так, саме він скаче в організмі, коли ми «грішимо» жирною їжею). Жінки з такою водою молодшають, а чоловіки набираються сили для нових звершень.

Дослідження вчених Мічиганського університету говорять про те, що слаболужна вода особливо ефективна:

  • при проблемах шлунково-кишкового тракту;
  • для тих, хто багато працює за комп’ютером та мало рухається;
  • для тих, хто активно займається спортом.

Кожну склянку слаболужної води можна сприймати як терапію. Адже часто люди думають, що вирішувати проблеми зі здоров’ям можна тільки з допомогою лікарів. Проте якщо врахувати факт, що людський організм складається на більшу частину з води, тому важливо контролювати баланс рН. Наприклад, уряд Японії – країни-рекордсмена по довгожителям – законодавчо встановив безпечний рівень рН питної води - 7.5-8.6

Враховуючи всю користь такого природнього продукту, «Чиста вода» запустила лінію слаболужної води з рівнем рН 7,5 під назвою «Спеціальна вода для жінок та чоловіків». Це допоможе не просто підтримувати здоров’я організму зсередини, але виглядати бадьорими, енергійними та привабливими. Доставка слаболужної води можлива при замовленні на сайті або за номерами вказаними на сторінці Контакти

Повернутися до списку